Vin til fest og jubilæum samt vinsmagning af franske vine

Hos Det Franske Vinkort tilbyder vi fransk vin til fest og andre arrangementer samt til vinsmagning i København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Overraskende vin til fest fra spændende vindistrikter

Vi sørger for en overraskende vinoplevelse med vores alternative sortiment af økologiske og bæredygtige vine og champagner fra franske vindistrikter. Det Franske Vinkort leverer vine med en historie at fortælle til enhver lejlighed og ethvert budget

Vi tilbyder vin til fest, selskab og andre festlige lejligheder såsom:

  • Bryllup
  • Barnedåb
  • Reception
  • Jubilæum
  • Konfirmation
  • Vinsmagning

Vores sortiment spænder over vine fra selvstændige og passionerede vinbønder og vinproducenter, der alle har en historie at fortælle. Der er med andre ord tale om en bred vifte af kvalitetsvine fra de traditionelle vinslotte og overraskende vingårde fra mange forskellige franske regioner.

Vi har respekt for naturen og respekt for mennesket i vores arbejde. Derfor er bæredygtighed grundlaget for alle vores vinprodukter.

Få et skræddersyet vintilbud til dit arrangement

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et skræddersyet tilbud på vin til fest eller enhver anden festlig anledning.

Du kan ringe til os på telefon 40 41 43 48 for at drøfte dine ønsker og behov. Eller du kan skrive en e-mail til os på detfranskevinkort@gmail.com.

INFORMATION

Firmainfo​

Det Franske Vinkort

La Carte des Vins

CVR: 33263007​

Adresseinfo​

Rådhusvej 49

2920 Charlottenlund

Denmark​

Kontaktinfo​