Vinimportør og distributør af udvalgte franske vine

Det Franske Vinkort er vinimportør af udvalgte franske vine, som vi forhandler og distribuerer i København, Nordsjælland og det øvrige Sjælland samt resten af landet. Der findes fremragende vine i hele verden, vi står for det bedste vine fra Frankrig.

Alsidig vinimportør med en bred vifte af vine

Alle vores vine har en historie at fortælle. Vi har blandt andet økologiske vine, og vores vine er typisk fra selvstændige og passionerede producenter. Desuden har vi skjulte skatte fra mindre kendte franske regioner. Men vi har også perler fra de klassiske franske vinområder. Vi er med andre ord en alsidig vinimportør med speciale i Frankrig.

​Vi tilbyder i det hele taget en bred vifte af kvalitetsvine fra traditionelle vinslotte og overraskende vingårde i forskellige vindistrikter i Frankrig. Dog er vores fokus som vinimportør altid respekten for naturen og respekten for mennesket. Bæredygtighed, økologi, biodynami er grundlaget for alle de vinprodukter, som vi importerer.

Kontakt os og hør mere om vores mange vine

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores vine, og hvis du ønsker at bestille vin. Du kan ringe på telefon 40 41 43 48, eller du kan skrive til os på e-mail detfranskevinkort@gmail.com, og få en skræddesyet tilbud.

INFORMATION

Firmainfo​

Det Franske Vinkort

La Carte des Vins

CVR: 33263007​

Adresseinfo​

Rådhusvej 49

2920 Charlottenlund

Denmark​

Kontaktinfo​